Barthass Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 Cześć, w końcu doczekaliśmy się następnego pojazdu MRAP. Będzie to w pełni żywiczna bestia od Legend Productions: Na zdjęciach wygląda świetnie. http://www-legend.co.kr/01_afv01.html?table=product&st=view&page=1&id=500&bo_class=1 Cytuj
kubisz Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 Cena też będzie świetna... Dobra, nie narzekam Cytuj
Zderzak Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 Portfel nie będzie już tak szczęśliwy jak ja Cytuj
Barthass Napisano 1 Listopada 2011 Autor Napisano 1 Listopada 2011 Niestety, żywice to bardzo krótkoseryjna produkcja, to musi się zwrócić, i zarobić na siebie. Ja w każdym razie już wiem co chcę znaleźć pod choinką Chociaż wolę wersję z bocznym pancerzem, ale i ona pewnie powstanie może nie jako osobny model, ale konwersja. Cytuj
peter Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Barthass widziałeś wersje Dash z pancerzem przecim EFP, bo ja szczerze nie kojarzę :/ Nie wiem czy aby napęd (a dokładnie koła) nie są trochę niezgodne ale na porównywanie ze zdjęciami nie mam chwilowo ochoty Cytuj
Barthass Napisano 7 Listopada 2011 Autor Napisano 7 Listopada 2011 Barthass widziałeś wersje Dash z pancerzem przecim EFP, bo ja szczerze nie kojarzę :/ Mea culpa, chodziło mi o Maxx Pro Plus. Nie jestem jeszcze biegły w amerykańskich konstrukcjach. Cytuj
skala72 Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Maxx Pro jest dostępny również w skali 1/72. Zestaw z żywicy z elementami fototrawionymi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi