bibu26 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Witajcie mam znajomego który ma poskładaną maszynkę ale potrzebuje kleju do plastiku ABS do sklepienia kokpitu, doradźcie jakiś wypróbowany i godny polecenia. http://www.f2005.pl/ oto link do modelu zdalnie sterowanego. PS. sorka że tak w warsztacie piszę ale nie mogłem znaleźć działu z pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 A nazwa pierwszego od góry tematu w warsztacie brzmi "Pytania i odpowiedzi pomocne w budowie modeli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Ja co prawda nie mam pomysłu na klej, ale prosiłbym o fotki deflektorów między przednimi kołami, bo instrukcja w modelu Revella jest w tym miejscu nieczytelna. W podanym linku wiele (właściwie nic) nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi