bibu26 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Witajcie mam znajomego który ma poskładaną maszynkę ale potrzebuje kleju do plastiku ABS do sklepienia kokpitu, doradźcie jakiś wypróbowany i godny polecenia. http://www.f2005.pl/ oto link do modelu zdalnie sterowanego. PS. sorka że tak w warsztacie piszę ale nie mogłem znaleźć działu z pomocą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 A nazwa pierwszego od góry tematu w warsztacie brzmi "Pytania i odpowiedzi pomocne w budowie modeli" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Ja co prawda nie mam pomysłu na klej, ale prosiłbym o fotki deflektorów między przednimi kołami, bo instrukcja w modelu Revella jest w tym miejscu nieczytelna. W podanym linku wiele (właściwie nic) nie znalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts