kowal76 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Oto kolejne zdjęcia moich modeli , nie są one rewelacyjne ale składanie ich sprawia mi wielką przyjemność. pozdrawiam http://lh6.ggpht.com/-ighb- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 i właśnie oto tu chodzi ma to sprawiać przyjemność A następne będą jeszcze lepsze mi się podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Focke-Wulf - W sumie OK, całkiem fajnie wygląda. Messer - Troszkę słabszy - rurka Pitota krzywo, i nie ma za bardzo okopceń, a słyszałem, że BF-109 kopciły jak smoki. MiG - Fajnie wygląda "metalowa" osłona silnika. Kokpit też, ale fotel chyba jest krzywo wklejony. Co to jest to szare za kabiną? Według mnie Foka jest najlepsza. W jakiej kolejności je składałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Gratulacje! Właśnie o to w tym wszystkim chodzi. Merytorycznie "urośniesz" czytając i to będzie najlepsza siła napędowa Twoich modelarskich usiłowań! Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 Witam Dzięki myślałem że będzie gorzej , to za kabiną Miga to zamaskowany klej który spadł niechcący na model obiecuję że to poprawie. Modele były robione między rokiem 2001 a 2003 , pierwszy był chyba Focke Wulf a ostatni Bf 109 ale napewno czy tak było nie pamiętam. W tamtych latach dużo modeli zrobiłem. Obecnie to 1 może 2 modele rocznie. Teraz zacząłem sklejać Tu 154 M Zvezdy 1/144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi