kowal76 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Oto kolejne zdjęcia moich modeli , nie są one rewelacyjne ale składanie ich sprawia mi wielką przyjemność. pozdrawiam http://lh6.ggpht.com/-ighb- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 i właśnie oto tu chodzi ma to sprawiać przyjemność A następne będą jeszcze lepsze mi się podoba pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Focke-Wulf - W sumie OK, całkiem fajnie wygląda. Messer - Troszkę słabszy - rurka Pitota krzywo, i nie ma za bardzo okopceń, a słyszałem, że BF-109 kopciły jak smoki. MiG - Fajnie wygląda "metalowa" osłona silnika. Kokpit też, ale fotel chyba jest krzywo wklejony. Co to jest to szare za kabiną? Według mnie Foka jest najlepsza. W jakiej kolejności je składałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Gratulacje! Właśnie o to w tym wszystkim chodzi. Merytorycznie "urośniesz" czytając i to będzie najlepsza siła napędowa Twoich modelarskich usiłowań! Tak trzymać! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted November 1, 2011 Author Share Posted November 1, 2011 Witam Dzięki myślałem że będzie gorzej , to za kabiną Miga to zamaskowany klej który spadł niechcący na model obiecuję że to poprawie. Modele były robione między rokiem 2001 a 2003 , pierwszy był chyba Focke Wulf a ostatni Bf 109 ale napewno czy tak było nie pamiętam. W tamtych latach dużo modeli zrobiłem. Obecnie to 1 może 2 modele rocznie. Teraz zacząłem sklejać Tu 154 M Zvezdy 1/144. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts