msegen Napisano 8 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2007 narazie ukończyłem Messerschmitt BF-109F-4 aha zdjecia wyszły ładnie bo były robione w ciemnym miejscu ( łazienka ) z lampą błyskową. piszcie czy podoba/niepodoba wam się model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Wybacz, ale nie podoba mi się to wcale. Dla mnie jest to profanacja modelarstwa i to nie dlatego że użyłeś farb plakatowych, ale dlatego, że nawet nie raczyłeś spojrzeć na instrukcję malowania. Przepraszam, ale mi by było wstyd pokazywać tak zrobione modele na takim forum. Jeżeli chcesz się zrehabilitować to zrób coś na poziomie i wtedy pisz, że jesteś początkującym modelarzem, bo tak to wychodzi, że to jest gówniarstwo, a nie modelarstwo. Mimo wszystko życzę Ci powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 8 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2007 żeby chociaż było w instrukcji jak malować !!! a po zatym przedstawie fragment przywitania storny głownej Dołącz do nas, daj się ponieść swojej pasji i wyobraźni. jak to nie to co ja myśle to jest chyba źle napisane. to chyba powinno byc napisane tak Dołącz do nas, daj się ponieść swojej pasji ale maluj jak jest w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Jesli kolega msegen nie robi nas w konia, to mysle ze dobrze sie bawi naszym swietym oburzeniem. Powinienes zaprezentowac tego messera na jakims forum dla artystow plastykow i zapytac sie czy kolory zbytnio sie nie gryza. Nie trace jednak nadziei, ze sie kiedys nawrocisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 Ja bym proponował raczej forum fotograficzne, bo zdjęcia nieziemskiej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi