DarkWing Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Witam w galerii Zdjęcia robiłem nowym aparatem którego jeszcze nie opanowałem w 100% ale myślę, że efekt jest zadowalający... Ostatnie zdjęcie pokazuje zwyczajowo całą kolekcję motorków Druga grupa zdjęć pokazuje zdjęcia tego samego modelu wykonane jeszcze starym aparatem.... Cytuj
AFI Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Cudo motorek, nie pierwszy zreszta. Pozdrawiam AFI. Cytuj
Karol_Max Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 Motorek piękny A jeśli można wiedzieć jaka to farba ta niebieska? Gratulacje piękny model Cytuj
DarkWing Napisano 17 Listopada 2011 Autor Napisano 17 Listopada 2011 Dziękuję za wszystkie słowa uznania. Cieszę się, że moja praca ogólnie się podoba Farba niebiesta to spray Tamiya TS-51 przykryta bezbarwną perłą TS-65 Pozdrawiam Cytuj
Michalw Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Pięknie wykonany. Gratuluję. A tak w ogóle nowym aparatem są lepsiejsze zdjęcia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi