DarkWing Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Witam w galerii Zdjęcia robiłem nowym aparatem którego jeszcze nie opanowałem w 100% ale myślę, że efekt jest zadowalający... Ostatnie zdjęcie pokazuje zwyczajowo całą kolekcję motorków Druga grupa zdjęć pokazuje zdjęcia tego samego modelu wykonane jeszcze starym aparatem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Po prostu piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Cudo motorek, nie pierwszy zreszta. Pozdrawiam AFI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Motorek piękny A jeśli można wiedzieć jaka to farba ta niebieska? Gratulacje piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Dziękuję za wszystkie słowa uznania. Cieszę się, że moja praca ogólnie się podoba Farba niebiesta to spray Tamiya TS-51 przykryta bezbarwną perłą TS-65 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Pięknie wykonany. Gratuluję. A tak w ogóle nowym aparatem są lepsiejsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi