Skocz do zawartości

SdKfz 182 Konigs Tiger 1:72 Italeri

Sandman

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki Twitch, z tego co pamiętam Ty akurat z zimmem długo walczyłeś myślałem jeszcze, żeby jakoś go 'uratować' a właściwie to zakryć babole które narobiłem siatką maskującą albo dioramką ze sceną jak wyjeżdża z sadzawki czy bagna i uświnić go doszczętnie, bo jak myślę o zdzieraniu tego wszystkiego i robieniu od nowa...

To nie jest dobry pomysł zobacz jak moja pantera skończyła http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=29696 wpadłem na podobny pomysł co Ty.

W pełni Cie rozumiem że nie masz już siły do swojego modelu (znowu zmywać znowu zdzierać) Moja propozycja jest taka... odłóż królewicza na bok odpocznij sobie od niego i zajmij się jakimś nowym projektem (najlepiej w skali 1:35) równie dobrze możesz zabrać się za króla za rok.

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

dzięki Twitch, z tego co pamiętam Ty akurat z zimmem długo walczyłeś myślałem jeszcze, żeby jakoś go 'uratować' a właściwie to zakryć babole które narobiłem siatką maskującą albo dioramką ze sceną jak wyjeżdża z sadzawki czy bagna i uświnić go doszczętnie, bo jak myślę o zdzieraniu tego wszystkiego i robieniu od nowa...

To nie jest dobry pomysł zobacz jak moja pantera skończyła http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=29696 wpadłem na podobny pomysł co Ty.

W pełni Cie rozumiem że nie masz już siły do swojego modelu (znowu zmywać znowu zdzierać) Moja propozycja jest taka... odłóż królewicza na bok odpocznij sobie od niego i zajmij się jakimś nowym projektem (najlepiej w skali 1:35) równie dobrze możesz zabrać się za króla za rok.

http://myfacewhen.com/52/

dobrze radzi

stwierdziłem, ze nie będe już przy nim dłubał, tzn, pomaluję go matem i tyle. Żeby ukryć fuck upy, które zrobiłem chcę dać na niego siatkę maskującą. Wiem co spieprzyłem, przy następnych modelach już wiem czego nie robić mam do Was pytanie, czy robiliście siatki maskujące? czytałem, że z gazy sterylnej i oregano można coś zdziałać, ktoś z Was próbował? możecie coś doradzić?

już odpuściłem z siatką, zostawiam go takim jaki jest. Dzięki wszystkim za pomoc. Po świętach zabieram się za kolejny model, tym razem krok po kroku będę pytał, mam nadzieję, że wystarczy Wam cierpliwości ;)