kub Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Bardzo ładny. Jedyne ale można mieć do tej zardzewiałej plamy pod karabinem (trochę zadurza) i lin (powinny być chociaż symbolicznie przyczepione bo przy jeździe liny by pospadały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Gąski dużo lepiej. Przymocuj liny i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Tak, już mam koncepcję nawet jak przymocować liny. Poza tym przetrę ołówkiem na gąskach ślady kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Wygląda o niebo lepiej niż z pierwszego postu. Przetrzyj jeszcze grzbiety i ranty ogniw gąsienic ołówkiem bo jakieś takie monotonne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Przetrzyj jeszcze grzbiety i ranty ogniw gąsienic ołówkiem bo jakieś takie monotonne są. Ponad to dodał bym jeszcze odrobinę piaskowego w zagłębienia gąsienic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Ciekawe czy spodoba się wam wymyślone przeze mnie rozwiązanie. Dla mnie jest ok, ale czekam na ekspertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Może nie mistrzostwo, ale model wygląda świetnie! Radziłbym tylko zabrać łańcuch z tyłu bo z przodu jest go dosyć a pewnie przyda ci się na inne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Dzięki za rady, plamy jeszcze nie usunąłem, ale w rzeczywistości wydaje się mniejsza i ciemniejsza, popracuję nad tym; nad łańcuchem z tyłu też się zastanowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras45 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 A mnie się nawet podoba sam mam ochotę na KV ale w wersji KV-8(z miotaczem ognia) lub KV-9( z haubicą U-11). Jedynie co zmieniłbym w Twoim KV, to pozbyłbym się łańcucha z prawego błotnika i spróbowałbym zastąpić go czymś innym, np. sznurkiem imitującym lnianą linę(?). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi