michal0281 Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Dawaj, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 2 Września 2012 Autor Share Napisano 2 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Aż czuć ten zpaszek obecny przy takich przy ''odkrywkach''... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszub Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Z czego zrobiłeś tą czaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 2 Września 2012 Autor Share Napisano 2 Września 2012 Z czego zrobiłeś tą czaszkę. Nabyłem tajemniczą wiedzę od łowców głów +denerwujący sąsiad A na poważnie....allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Na żywo prezentuje się o wiele lepiej. Według mnie była to jedna z lepszych scenek na Świdnickiej wystawie Cieszę się, że miałem przyjemność poznać osobiście autora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi