athlon5 Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Dziś modelik AS-90 Trumpetera leżał u nie już bardzo długo i zabierałem się do niego z 3-4 razy. W międzyczasie były różne koncepcje malowania ale padło na to.Model zrobiony " z pudła" czyli tylko z tego co dał producent.Raz był już na ukończeniu ale przez mój błąd ( przygoda z lakierem do włosów i sidoluxem:)) skończył w kąpieli co zmusiło mnie do odmalowania na nowo. Ogólnie jestem zadowolony z modelu czego nie mogę powiedzieć o zdjęciach bo zginęło mi na nich dużo detali i dlatego tylko 3.Postaram się o lepsze to może podmienię Cytuj
bazylms Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Podoba mi się i czekam na lepsze zdjęcia. Cytuj
athlon5 Napisano 10 Listopada 2011 Autor Napisano 10 Listopada 2011 Mi te,z się w miare podoba ale odkąd kupiłem sobie nowy "lepszy" aparat zdjęcia sa coraz gorsze Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 Fajny ,daj więcej zdjęć i postaraj się zrobić zdjęcia na maxymalnie dużej przysłonie /max liczba/ bo traca bardzo na głębi ostrości. Cytuj
athlon5 Napisano 11 Listopada 2011 Autor Napisano 11 Listopada 2011 Kilka kolejnych fotek może trochę lepszych choć nadal "to nie to" -(zrobione na szybko na schodach). Cytuj
bazylms Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 Jako że znowu bez warsztatu powiedz mi przyjacielu jakimi kolorami malowałeś gumowe bloczki w gąsienicach? Mam coś podobnego w Grancie. Cytuj
athlon5 Napisano 11 Listopada 2011 Autor Napisano 11 Listopada 2011 Najzwyklej w świecie..czarnym ( pactra) przetarta pózniej lekko talkiem i pogmentem Cytuj
Czesio Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 Ładny A jak robiłeś obdarcia na bokach ? Cytuj
athlon5 Napisano 12 Listopada 2011 Autor Napisano 12 Listopada 2011 Ładny A jak robiłeś obdarcia na bokach ? Na całym tak samo "drucianą" szczorką Cytuj
Czesio Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 Każdy sposób dobry , ważne że ładne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi