athlon5 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Dziś modelik AS-90 Trumpetera leżał u nie już bardzo długo i zabierałem się do niego z 3-4 razy. W międzyczasie były różne koncepcje malowania ale padło na to.Model zrobiony " z pudła" czyli tylko z tego co dał producent.Raz był już na ukończeniu ale przez mój błąd ( przygoda z lakierem do włosów i sidoluxem:)) skończył w kąpieli co zmusiło mnie do odmalowania na nowo. Ogólnie jestem zadowolony z modelu czego nie mogę powiedzieć o zdjęciach bo zginęło mi na nich dużo detali i dlatego tylko 3.Postaram się o lepsze to może podmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Podoba mi się i czekam na lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 10 Listopada 2011 Autor Share Napisano 10 Listopada 2011 Mi te,z się w miare podoba ale odkąd kupiłem sobie nowy "lepszy" aparat zdjęcia sa coraz gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Może nie tyle lepsze co więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Fajny ,daj więcej zdjęć i postaraj się zrobić zdjęcia na maxymalnie dużej przysłonie /max liczba/ bo traca bardzo na głębi ostrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 11 Listopada 2011 Autor Share Napisano 11 Listopada 2011 Kilka kolejnych fotek może trochę lepszych choć nadal "to nie to" -(zrobione na szybko na schodach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Jako że znowu bez warsztatu powiedz mi przyjacielu jakimi kolorami malowałeś gumowe bloczki w gąsienicach? Mam coś podobnego w Grancie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 11 Listopada 2011 Autor Share Napisano 11 Listopada 2011 Najzwyklej w świecie..czarnym ( pactra) przetarta pózniej lekko talkiem i pogmentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Ładny A jak robiłeś obdarcia na bokach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 Ładny A jak robiłeś obdarcia na bokach ? Na całym tak samo "drucianą" szczorką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Każdy sposób dobry , ważne że ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi