bazylms Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Też fajne. Przydałby się jakiś film instruktażowy jak liście kłaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek2344 Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Witam Znalazłem na innym forum link do takiego listowia http://www.sceneryexpress.com/prodinfo.asp?number=SF93323 Wydaje mi się że do skali 1:35 by się nadawało. I takie pytanie kieruje do was czy ktoś wcześniej używał go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Super poradnik drzewa wyglądają jak prawdziwe Tutaj link jak zrobić krzaki na dioramie http://modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=68&Itemid=29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Cześć Sorki że ci przeszkadzam, ale mam pytanie. Czy jakoś zabezpieczasz liście na siatce Polaka przed spadaniem? Jak poruszamy drzewie to się sypią. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Listopada 2012 Autor Share Napisano 7 Listopada 2012 Traktuję lekko klejem w sprayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Pytanko,czy tylko mi nie wyświetla się większość zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 nie tylko tobie Adamowi albo wywaliło foto bukieta, albo usunął z niego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matii1604 Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 z pytaniem takim, można by odświeżyć podgląd z pierwszych stron (zdjęcia) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi