ministersan Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Witam Chciałbym wystartować w konkursie z takim oto Migiem, ale jest to wersja F, a Plastyk i Mastercraft, z tego co wiem, mają tylko wersje PF. Dużo było by przeróbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Przede wszystkim nos - MiG-17F nie miał radaru, więc chwyt powietrza miał podobny jak MiG-15, MiG-17PF wyposażony był w radar, miał dwie osłony anten, u góry wlotu (ta charakterystyczna obła owiewka) i w osi wlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Czyli jesli upodobnie go do przodu Mig-15 powinno być OK? Sorrki, ale jestem niestety zielony w tych sprawach. Miga widziałem gdzies na czeskim forum i wyglądał świetnie - więc zapragnąłem tez mieć takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 NIech ktoś jeszcze zweryfikuje tę wiedzę, ale ja osobiście o zmianach innych zmianach nie wiem. Zakładam więc, że sama zmiana chwytu powietrza wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Wiatrochron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 zerknij viewtopic.php?f=86&t=19149&hilit=lim5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi