Grubyjg Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Szafy jak i ich wyposażenie są rewelacyjne. Strażak nabiera kształtów. Powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Marca 2012 Autor Share Napisano 6 Marca 2012 Trochę sobie poleżało , ale boczne ściany już na swoich miejscach Dzięki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Po prostu kosmicznie wygląda z tymi szafkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Wygląda bardzo ładnie na ramie, ale ja mam pytanie, czy te schodki pod ścianą się chowają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Mark666 - pelen profesjonalizm. Przyjemnie sie oglada takie relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Wygląda bardzo ładnie na ramie, ale ja mam pytanie, czy te schodki pod ścianą się chowają? Jest pełny wybór --- albo zamknięte albo otwarte wedle uznania. Nie ma tak że są ruchome--niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Mark666 - pelen profesjonalizm. Przyjemnie sie oglada takie relacje. Dzięki Każ mi się zabrać za kabinę , bo jakoś nie mogę się zmobilizować, choć siedzę na zwolnieniu lek. w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Szkoda tylko, że nie w barwach PSP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Mam nadzieję, że choroba to nic poważnego. Jeśli to nic poważnego to dawaj z kabiną! Strażak wygląda świetnie! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Szkoda tylko, że nie w barwach PSP... Jak na razie to jeszcze czysty pojazd. Jasne że wolałbym naszego strażaka, ale nie wiem czy lubelska PSP takiego posiada. Na swojej stronie nie mają galerii taboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 W Polsce w ogóle takiego nie ma, są inne Atega ale z inną zabudowa np. od PS. Szczęśniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 No to ciąg dalszy . Dziś dokończyłem przedni zderzak , wydłużyłem trochę podnośnik reflektorów , położyłem kalki na część techniczną no i wreszcie mogłem sobie pośpiewać " czerwony jak cegła a właściwie jak strażak" malując kabinę. Teraz będzie sobie schła do weekendu a potem dostanie kalki i bezbarwny. Teraz kilka zdjęć: Miłego oglądania. C.D.N. na pewno nastąpi Te niby zacieki na dolnej listwie to tylko jakaś pikseloza. Sprawdziłem i wszystko jest równiutko i gładko. Chyba zacznę robić fotki Soniakiem Spróbowałem wrzucić te dwie problematyczne fotki przez fotosika i okazuje się że coś się skopało na PXD. Tutaj jest tak jak mam na kompie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Kurde Mark666, swietnie sie to wszystko prezentuje. Juz sie nie moge doczekac warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Kurde Mark666, swietnie sie to wszystko prezentuje. Juz sie nie moge doczekac warsztatu. Jestes w dziale "warsztat". Chyba miałeś na myśli "galerii"?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Kurde Mark666, swietnie sie to wszystko prezentuje. Juz sie nie moge doczekac warsztatu. Dzięki. Jak go skończę to przyjadę do Ciebie , na "kogutach" ma się rozumieć. A wiem co jest jazda na kogutach, kiedyś powoziłem karetką. Horror zacznie się przy uszczelkach, ale zakupiłem taki mazak z cieniutkim ostrzem. Dzięki Edytowane 14 Marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Kurde Mark666, swietnie sie to wszystko prezentuje. Juz sie nie moge doczekac warsztatu. Jestes w dziale "warsztat". Chyba miałeś na myśli "galerii"?! Ale wtedy trzeba będzie coś podpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Kurde Mark666, swietnie sie to wszystko prezentuje. Juz sie nie moge doczekac warsztatu. Jestes w dziale "warsztat". Chyba miałeś na myśli "galerii"?! Aaa, tak mialem na mysli galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Marca 2012 Autor Share Napisano 17 Marca 2012 Lakier już suchy więc dziś nałożyłem kalki na kabinę. Jutro wszystko pod clear i znowu suszarnia przez kilka dni. Muszę mieć 1000 % pewności że wytrzyma maskowanie taśmą przed malowaniem czarnych elementów pod przednią szybą , grilla, i reszty uszczelek. Do malowanie czarnym odpalę chyba aerek bo jechać sprayem trochę się obawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Mega wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Marca 2012 Autor Share Napisano 30 Marca 2012 Pierwsze uszczelki w kabinie. Nanoszone flamastrem Staedtler Lumocolor. Trochę się błyszczą , a miały być satynowe. Jutro zamaskuję przód i aerografem trysnę na czarny mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Pieknie Ci uszczelki wyszly. Ja tez uzywam tego markera, sto razy lepiej sie nim "operuje" niz jakims tam pedzlem, a ze sie blyszcza troche.......ja bym sie tym nie przejmowal w ogole. Swietna robota Mark666. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Piękne uszczelk, skrytki będą otwarte czy zamknięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 ten marker "Staedtler Lumocolor" to jest jakiś specjalistyczny modelarski czy w kiosku idzie go dostać? fajnie wygląda.. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi