wojtek1984jedlicze Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Cześć, moje propozycje drew jakie tworzę. Skala 1/120, 1/87, 1/72 oraz oczywiście 1/35. Obejrzyjcie moje prace poniżej, również czytałem artykuł w SM ale to co ja prezentuje robię innym sposobem, nie do końca tymi samymi materiałami. Cały czas sie rozwijam, szukam nowych pomysłów na jeszcze lepsze odwzorowanie natury. Ostatnio zacząłem pracę nad palmą i wyszła nawet nieźle jak na pierwsze próby. Jest jeszcze brzoza- jak dla mnie najładniejsza z dotychczas robionych. Jak zobacze zainteresowanie to powrzucam dodatkowe zdjęcia. Pozostałe drzewka obejrzyjcie w mojej galerii: Poza tym robię także same gałązki na kamuflaż do pojazdów: I co wy na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Zainteresowanie pewno będzie. Mnie interesuje palma. Chcę takową zrobić na diorce. Może jakiś mały tutorial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Podoba mi się przedostatnie zdjęcie gałęzi.Natomiast nie wiem czemu ale korony drzew przypominają nieco krzaki bawełny,jakbyś użył waty albo za bardzo porozdzierał siatkę Polaka.Zdarzało mi sie to dlatego na końcu posypywałem dodatkowo liśćmi luzem np. firmy Auhagen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Cześc, bardzo fajne drzewa. Dołączę się do próśb o tutorial:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Zainteresowanie pewno będzie. Mnie interesuje palma. Chcę takową zrobić na diorce. Może jakiś mały tutorial? Hej, ja robiłem kiedyś palmę ale już nie pamiętam jak, ale jak chcesz to masz tu tutka : http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=2439 Ja przy budowie swojej palmy wzorowałem się na tym tutorialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 19 Listopada 2011 Autor Share Napisano 19 Listopada 2011 Palma: By wojtekw1984 at 2011-11-19 By wojtekw1984 at 2011-11-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 A z czego listki? Jakaś kolejkowa posypka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 20 Listopada 2011 Autor Share Napisano 20 Listopada 2011 Listki to własna robota. z papieru. są dość efektowne, dopracowania jednak wymaga ich kolor, przydałby się porządny aerograf do cieniowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 No to i ja dołączam się do próśb o tutorial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Chodzi mi o listki na drzewach liściastych z nagłówka postu, nie o palmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Chodzi mi o listki na drzewach liściastych z nagłówka postu, nie o palmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 na liściastych drzewach listki wykonane są z siateczki Polak- a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 listowie to siateczka Polak-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi