S.I.C.K Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Witam. Chciałbym zaprezentować jeden z pierwszych moich modeli. Pierwszy raz zastosowałem filtry i obicia na lakier do włosów (w ogóle obicia ) Insygnia DAK malowane od szablonu. Zapraszam do oceniania i "wytykania" błędów Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwnicowy Szczur Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Zrób podstawkę do tego i będzie celegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Ładna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Super model. Olej na przekladni kierownczej jest niesamowity Te obicia wygladaja dla mnie bardzo przekonujaco. O co chodzi z tym lakierem do wlosow? Zlustrowalam Forum uzywajac "szukaczki" i nic stysfakcjonujacego nie wyskoczylo.... Lakier do wlosow raczej byl do utrwalania czegos sypkiego na modelach, a tu chyba cos nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Świetna robota, pogratulować. MarcinS Walisz kolor bazowy, na to psikasz lakier do włosów, na to farbę końcową i potem wycierasz twardą szczoteczką do zębów i masz obicia... tak w dużym skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Walisz kolor bazowy, na to psikasz lakier do włosów, na to farbę końcową i potem wycierasz twardą szczoteczką do zębów i masz obicia... tak w dużym skrócie Dzieki! O takie wyjasnienie chodzilo! W Jeepku ktorego teraz robie (moj pierwszy pojazd ) juz pewnie jest za pozno bo kolor ostateczny jest zrobiony ale na przyszlosc sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Bardzo ładny. Napisz jakimi kolorami malowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Witam! Dziękuje bardzo za opinie Co do malowania to: -kolor obić to czarna zmieszana z białą i odrobiną gun metal -baza to Tamiya XF-60 -"wypłowienia" Tamiya XF-60 + biała Tamiya -filtr z umbry naturalnej Jeszcze raz bardzo dziękuje za miłe słowa . Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Jest dosc slaby ale JAK NA PIERWSZY MODEL bardzo dobrze Przejrzyj pare poradnikow co do whateringu i syfienia modelu. Jest na tym forum w czym wybierac co do tutoriali. Musze pochwalic za zdjecia bardzo dobre, wszystko widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 elegansio!!! fajny model i niezle zrobiony (mogles pake jeszcze nieco poobijac). Podoba mi sie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Wyszedł Ci bardzo zgrabny pojazd. Szacun jeśli to jeden z pierwszych modeli. Widać,że masz do tego "rękę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Ja bym jeszcze dorzucił trochę bambetli na pakę, bo jak dla mnie za pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi