dweler Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Wiatm.Kolejny model Panther D z Dragona nr zestawu 6299 skala 1:35. Swietny zestaw, duzo bejerow.metalowa lufa i elementy,pojedyncze gaski, fuul blaszki.Osobiscie pierwszy raz malowalem kamo przy pomocy aero i pierwszy raz uzylem takiej metody wykonywania otarc.narazie bez oznaczen gdyz nie mam dopracowanej metody siodo.malowanie akryle mm panz dunkergelb i panz olivcrun. Mam nadzieje ze cos jeszcze skleje przed wojskiem, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Zrobiłeś z tego modelu to czego ja nie potrafiłem . naprawde mi sie podoba. Wiem na czym mam sie wzorować. Jak zrobiłeś rdze? Czym pobrudziłeś zapasowe ogniwa gąsek? Pozdrawiam Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 No model ładnie się prezentuje świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Witam, modelik całkiem przyjemny. Jak na pierwszy raz, to otarcia wyszły bardzo fajnie. Ładne kamo. Ale wash i zacieki są zbyt czerwone jak dla mnie. No i brak kalek - nie rozumiem co znaczy nie mam dopracowanej metody siodo Przecież to żadna filozofia, tym bardziej, że malujesz aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2007 dzieki za komenty. zacieki z rdzy bez watpienia troche za ostre a robione rozcienczona farba tempera farben kolor burnt siena,mozna to kupic w centrach handlowch w sklepach papierniczo-artystycznych o marce "zygzak".tak to wyglada: zapasowe gaski mazniete przeterminowana o 10 lat farbka revella nr 46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam Nice ;) Odpryski mają całkiem fajny kształt, jednak są troche za duże. Nie podoba mi się kamuflaż- ni to rozmyte, ni to ostrokrawędziowe... ogólnie jest sporo niedoróbek, ale model jest naprawde fajny Ogólnie na +. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi