Jump to content

Panther D Dragon 6299 1:35

dweler
 Share

Recommended Posts

Wiatm.Kolejny model Panther D z Dragona nr zestawu 6299 skala 1:35.

Swietny zestaw, duzo bejerow.metalowa lufa i elementy,pojedyncze gaski, fuul blaszki.Osobiscie pierwszy raz malowalem kamo przy pomocy aero i pierwszy raz uzylem takiej metody wykonywania otarc.narazie bez oznaczen gdyz nie mam dopracowanej metody siodo.malowanie akryle mm panz dunkergelb i panz olivcrun.

Mam nadzieje ze cos jeszcze skleje przed wojskiem, pozdrawiam.

d6e37a3ffc0b0717.jpg

48a4f4597831d049m.jpgc8dde44b7e304e53m.jpg69c2070c171c79d5m.jpg6f22ce735118da9em.jpg77df7daa6415bd89m.jpg065df880dcb823bem.jpged3b654e7dce0bf7m.jpg888c421fb454d9dem.jpgcf02aada217e924am.jpg593e16324b3e8b16m.jpgf44c2e9d513848ddm.jpg12d7fdd473c21dcfm.jpg

Zrobiłeś z tego modelu to czego ja nie potrafiłem . naprawde mi sie podoba. Wiem na czym mam sie wzorować.

Jak zrobiłeś rdze?

Czym pobrudziłeś zapasowe ogniwa gąsek?

Pozdrawiam Daniel.

Witam,

modelik całkiem przyjemny. Jak na pierwszy raz, to otarcia wyszły bardzo fajnie. Ładne kamo.

Ale wash i zacieki są zbyt czerwone jak dla mnie. No i brak kalek - nie rozumiem co znaczy

nie mam dopracowanej metody siodo

Przecież to żadna filozofia, tym bardziej, że malujesz aerografem.

dzieki za komenty.

zacieki z rdzy bez watpienia troche za ostre a robione rozcienczona farba tempera farben kolor burnt siena,mozna to kupic w centrach handlowch w sklepach papierniczo-artystycznych o marce "zygzak".tak to wyglada:

d4b401b8ddbb5241.jpg

zapasowe gaski mazniete przeterminowana o 10 lat farbka revella nr 46.

• 1 month later...

Witam

Nice ;)

Odpryski mają całkiem fajny kształt, jednak są troche za duże. Nie podoba mi się kamuflaż- ni to rozmyte, ni to ostrokrawędziowe... ogólnie jest sporo niedoróbek, ale model jest naprawde fajny Ogólnie na +.

pozdr