dweler Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 Wiatm.Kolejny model Panther D z Dragona nr zestawu 6299 skala 1:35. Swietny zestaw, duzo bejerow.metalowa lufa i elementy,pojedyncze gaski, fuul blaszki.Osobiscie pierwszy raz malowalem kamo przy pomocy aero i pierwszy raz uzylem takiej metody wykonywania otarc.narazie bez oznaczen gdyz nie mam dopracowanej metody siodo.malowanie akryle mm panz dunkergelb i panz olivcrun. Mam nadzieje ze cos jeszcze skleje przed wojskiem, pozdrawiam. Cytuj
DBauer Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 Zrobiłeś z tego modelu to czego ja nie potrafiłem . naprawde mi sie podoba. Wiem na czym mam sie wzorować. Jak zrobiłeś rdze? Czym pobrudziłeś zapasowe ogniwa gąsek? Pozdrawiam Daniel. Cytuj
Maciek92 Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 No model ładnie się prezentuje świetna robota Cytuj
MrBat Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 Witam, modelik całkiem przyjemny. Jak na pierwszy raz, to otarcia wyszły bardzo fajnie. Ładne kamo. Ale wash i zacieki są zbyt czerwone jak dla mnie. No i brak kalek - nie rozumiem co znaczy nie mam dopracowanej metody siodo Przecież to żadna filozofia, tym bardziej, że malujesz aerografem. Cytuj
dweler Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Napisano 5 Czerwca 2007 dzieki za komenty. zacieki z rdzy bez watpienia troche za ostre a robione rozcienczona farba tempera farben kolor burnt siena,mozna to kupic w centrach handlowch w sklepach papierniczo-artystycznych o marce "zygzak".tak to wyglada: zapasowe gaski mazniete przeterminowana o 10 lat farbka revella nr 46. Cytuj
Godfryd Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam Nice ;) Odpryski mają całkiem fajny kształt, jednak są troche za duże. Nie podoba mi się kamuflaż- ni to rozmyte, ni to ostrokrawędziowe... ogólnie jest sporo niedoróbek, ale model jest naprawde fajny Ogólnie na +. pozdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi