Michalw Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Siemka. Zakładam kolejny szybki (mam nadzieję) warsztat. Nie ma co tu dużo gadać bo wszystko wyjaśni to zdjęcie Tu graty które wykorzystam Plus "profesjonalna wyrzutnia rakiet", deski itp które wykonam sam. Osiołek nie wiem czemu ale wyszedł większy od figuranta, w oryginale jest mniejszy ale i tak będę mu chyba musiał kopytka obniżyć. Osiołek jest z Tamki a spadochroniarz z Dragona, który będzie jeszcze musiał przejść kąpiel w środkach farbo-bójczych. Moje zdolności co do figurek nie są jakieś wykwalifikowane ale mam nadzieję że tragedii nie będzie. Jedno pytanko na koniec. Czy wie ktoś gdzie to zdjęcie było zrobione ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 No i teraz naprawdę mamy warsztat spod znaku IIgo wojennego zoo P.S. Jak zakończysz Panzer Osiołka może pójdź za ciosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Dobre.Widze nawet system lacznosci miedzy pojazdem a strzelcem .A lokalizacja-powinno byc gdzies na poludniu-w Grecji i we Wloszech to na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Moses Zdjęcie zapisane i w przyszłości będzie brane pod uwagę wojtas Też właśnie mi się takie klimaty kojarzą po focie... Grecja, Włochy, Sycylia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Nie wiem czy zauważyliście odznakę luftwaffe u żołnierza, więc są oni z Fallschirmdonkenjäger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Pewnie skakali z nich ze spadochronem. Niby śmieszne ale wyobraźcie sobie miny Aliantów widzących od razu zmobilizowanych do walki żołnierzy i nie z jakimiś tam karabinami tylko od razu z panzerfaustem . Radar (tak mi się wydaje że nim jest) nad osłem też jest zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Świetny pomysł i co więcej nie codzienny . Czekam na więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jic Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Witam. Jest to zdjęcie robione w Grecji po Ataku na krete . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 To się nazywa PAE, czyli Panzer Abwechr Esel Gratuluję genialnego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 Witam. Osiołek został podcięty w kolanach i na nowo pozszywany. Operacja się powiodła. Pacjent teraz znowu może hasać po Greckiej krainie. P.S. Dzięki Jic za informację Pozdrawiam Zapomniałem dodać, czy ma ktoś jakiś wzór na to ubranko spadochroniarza jak mogło wyglądać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Ładna waloryzacja osiołka - robisz wnętrze? Jak teraz jest wysoki do spadochroniarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 25 Listopada 2011 Autor Share Napisano 25 Listopada 2011 Witam wszystkich poranną porą. Oto jak Panzer-esel ma się po zabiegu w stosunku do swojego dowódcy. Chyba jest już ok. I zrobiłem na próbę stanowisko strzelnicze, nie wiem czy belki/deski podtrzymujące całą konstrukcje nie są za szerokie, więc je pewnie zmniejszę. Osiołek dostał podstawowe kolory a ja przypominam o jakichś poradach do malowania ciuchów spadochroniarza , jak przeglądałem to mieli tyle różnych mundurów że już sam nie wiem. Spodnie i furażerka na pewno ciemny szary a góra ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Nie znam się na niemiaszkach ale wygląda mi na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi