Krzychu126 Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Lusterka są od Scani 143 Streamline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Silniczek wygląda elegancko, ale może pokusisz się o jakieś lekkie brudzenie? Doda mu to realizmu. Powodzenia w dalszych pracach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Zabudowa skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Miodzio, zaraziłeś mnie tą Scanią , kiedyś ją olałem a teraz odbieram ją ze sklepu w czwartek he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Miodzio, zaraziłeś mnie tą Scanią , kiedyś ją olałem a teraz odbieram ją ze sklepu w czwartek he he Mam nadzieje że dasz na forum relacje z budowy Ja chętnie bym kupił jeszcze taką Scznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Miodzio, zaraziłeś mnie tą Scanią , kiedyś ją olałem a teraz odbieram ją ze sklepu w czwartek he he Mam nadzieje że dasz na forum relacje z budowy Ja chętnie bym kupił jeszcze taką Scznie Ja TEŻ !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Wygląda bardzo ładnie, choć to nie moja bajka. Liny stalowe pomaluj na kolor inny niż srebrny. Wiem że w instrukcji tak pewnie jest napisane, sam tak kiedyś malowałem. Jak wymieszasz czarną i srebrną, to wyjdzie coś w stylu stalowego, do tego czarny lub rdzawy wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Koledzy mam pytanie jakich farbek używacie do malowania kierunkowskazów i kogutów i tylnych lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Humbrol 1322 clear, albo Revell Klar 730. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Albo Tamiya X-26 Clear Orange X-24 Clear Yellow X-27 Clear Red X-23 Clear Blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buźka Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Ja bym ci polecił zamiast farbek użyć markera, moim zdaniem można tym uzyskać naprawdę świetny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Farby zamówione Silnik w ramie a zabudowa na ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2011 Jako że mam L4,grypa mnie dopadła to z rana dłubnełem lampy przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Fajny pomysł na lampy, ja w swojej 3 mam podobnie zrobione, tylko inaczej uchwyt zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Reflektory rzeczywiście fajne No to czekamy na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Scania skończona,zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi