Robert Ostrowski Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Ładnie Banny ,powiedz mi krok po kroku jak tym ołówkiem działasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2012 W wątku gdzieś opisałem tę metodę, naprawdę nie ma w tym żadnej filozofii także nie wiem co mógłbyć dodać... Model jest w zasadzie gotowy. Jak będzie odpowiednie światło to cyknę fotki i do galerii! No i oczywiście wysmażę jakąś wstawkę historyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Nie ma tu żadnych szalonych pomysłów. Jest za to miekki ołówek którym rysowałem po liniach podziałowych, a później rozcierałem na sucho patyczkiem higienicznym. Prosta i szybka robota. Jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 W ten model ołówkiem tchnąłeś nieco życia, co najlepiej widać na białych częściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Witam! Model znalazł się w galerii, zaparaszam do obejrzenia: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=173&t=31135 . Chciałbym podziekować organizatorom za przygotowanie konkursu, który poniekad zmobilizował mnie i był świetnym pretekstem do sięgnięcia po ten interesujący zestaw! Dziękuję też wszystkim kibicującym mojemu projektowi, a szczególnie tym którzy zabrali głos. Wasze opinie i uwagi bez wątpienia zaważyły na finalnym wykończeniu modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi