Seweryn Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Postanowiłem sobie ulepić Jeepka z Dragona w skali 1/72, mam ich kilka, zobaczymy co można z niego wycinać. Na pierwszy ogień poszedł dozbrojony Willys. Pousuwałem wszystkie uchwyty, będą ronione z drutu, zastanawiam się nad montażem stelaża do dachu, mam foto z 82AD Ardeny 1944, gdzie takowego nie posiada, w innym miejscu jest też zamontowany km. Koła jeszcze nie obrabiane, założone na sucho. Blacha z dopancerzeniem pasuje świetnie. Zdjęcie pochodzi z książki Concorde. Jak ugryźć temat łańcuchów w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Łańcuchy przeznaczone konkretnie do willysa robi extratech , takie fajniusie blaszkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Listopada 2011 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2011 Fajny temacik - popatrzę sobie z wielkim zainteresowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Mój ulubiony Willys! Chętnie popatrzę zanim sam zacznę. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Rozsiadam się i oglądam. Kiedyś robiłem Jeepa w wersji normalnej "transportowej" z przyczepką z Airfixa więc zdaję sobie sprawę z problemów jakie mogą wyjść przy małym pojeździe w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi