Krzysiek866 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Witam zapraszam do oglądania i oceny modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galgan Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Witam, wyświetla mi sie tylko pierwszy obrazek, troiche przyciemny ale wygląda na ładnie wykonany model , i mam pytanie czy malowałeś aero czy pędzlem?"; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 To jest SB Lim 2 Art ,a nie MiG 15 Musisz cos linkami do fotek zrobić . Ogólnie wygląda fajnie ,kolory też wydają sie dobrze dobrane,efekt troche psuja kalki z sowa strasznie sie świecą. Czy to jest stare KP ,przeryte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek866 Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Witam jeszcze raz wystawiam model teraz już myślę że bez wpadek. W odpowiedzi na pytanie Galgan model jest malowany aerografem, dla Roberta tak stare KP przeryte. Tutaj już poprawnie wstawione zdjęcia modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Fajny, podoba mi się Napisz coś więcej o malowaniu, jakch farb uzyłeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Bardzo fajnie zrobiony Limek Natomiast przyczepię się do kalek na stateczniku Moim zdaniem powinny być nałożone poziomo/pionowo zobacz na zdjęciu http://siemirowice.archiwum2.w.interia.pl/Limy/SBLim2A8020.jpg A u Ciebie wydają się być krzywo. pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Model całkiem fajnie pomalowany. "8020" to SBLIm-2A. Pomiędzy B i L nie ma spacji. Pod spodem zgubiłeś sporo detali kadłuba a i uzbrojenie zredukowane o 50%. SBLim-y Arty miały dwa działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Podoba mi się pomimo świecącej kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Mily dla oka, moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek866 Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2011 Siema co do farb to nie pamiętam bo model dawno już zrobiłem, napewno były to humbrole ale co do numeracji to nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi