mały15 Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Witam nazywam się Kamil. Chciałbym przetstawić mój pierwszy model na tym forum.Za jakość zdjęć odrazu pszepraszam, każda uwaga mile widziana Cytuj
grzesioj Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Z jakością zdjęć nie jest najgorzej. A i sam model - jeśli pierwszy - wygląda całkiem ciekawie, aczkolwiek bardziej na skalę 1:72 niż 1:35. Gorsza sprawa - ortografia: Witam nazywam się Kamil. Chciałbym przetstawić mój pierwszy model na tym forum.Za jakość zdjęć odrazu pszepraszam, każda uwaga mile widziana pozdrawiam Grzesiek Cytuj
bazylms Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Tak wiec jeżeli pierwszy no to nie najgorzej. Jednak przy drugim nie będzie już tak łatwo. Ponadto polecam otworzyć warsztat. Naprawdę można wiele się nauczyć i wyciągnąć z modelu. Podejrzewam że jesteś jeszcze młody, ale masz potencjał i nie boisz się wyzwań. Do zobaczenia w warsztacie. Cytuj
mały15 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Napisano 6 Grudnia 2011 Dzięki za uwagi.Z następnym modelem na pewno będzie warsztat,przymierzam się do Panther Ausf:G lub D. narazię zbieram materjały Cytuj
Andrzej_LK Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 tzn. "na razie zbieram materiały"? witamy na premierze, jak na pierwszy model to ok. postaw go na półce, patrz na niego i postaraj się każdy nastepny zrobić trochę lepiej, trzymam kciuki. Cytuj
Jumo Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Ogólnie nie jest źle , troszkę się toto świeci . Mógłbyś zrobić coś z tymi gąskami żeby nie kpiły tak z grawitacji , no i ....wywal to coś co wystaje z włazu .... Powodzenia przy następnych projektach , mam nadzieję że się tu jeszcze spotkamy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi