mały15 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Witam nazywam się Kamil. Chciałbym przetstawić mój pierwszy model na tym forum.Za jakość zdjęć odrazu pszepraszam, każda uwaga mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Z jakością zdjęć nie jest najgorzej. A i sam model - jeśli pierwszy - wygląda całkiem ciekawie, aczkolwiek bardziej na skalę 1:72 niż 1:35. Gorsza sprawa - ortografia: Witam nazywam się Kamil. Chciałbym przetstawić mój pierwszy model na tym forum.Za jakość zdjęć odrazu pszepraszam, każda uwaga mile widziana pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Tak wiec jeżeli pierwszy no to nie najgorzej. Jednak przy drugim nie będzie już tak łatwo. Ponadto polecam otworzyć warsztat. Naprawdę można wiele się nauczyć i wyciągnąć z modelu. Podejrzewam że jesteś jeszcze młody, ale masz potencjał i nie boisz się wyzwań. Do zobaczenia w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mały15 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Dzięki za uwagi.Z następnym modelem na pewno będzie warsztat,przymierzam się do Panther Ausf:G lub D. narazię zbieram materjały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 tzn. "na razie zbieram materiały"? witamy na premierze, jak na pierwszy model to ok. postaw go na półce, patrz na niego i postaraj się każdy nastepny zrobić trochę lepiej, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Ogólnie nie jest źle , troszkę się toto świeci . Mógłbyś zrobić coś z tymi gąskami żeby nie kpiły tak z grawitacji , no i ....wywal to coś co wystaje z włazu .... Powodzenia przy następnych projektach , mam nadzieję że się tu jeszcze spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi