kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Witam! Model miał przedstawiać Pułk Ułanów Karpackich, ale kalki to mój najwiekszy babol. Jeśli widzicie inne babole, to chętnie przyjmę krytykę. Ogólnie bardzo mi się podoba ten modelik i jestem zadowolony z efektu końcowego. warsztat Model wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Najpierw co mi się podoba: - model i jego malowanie - podstawka - figurki ale... Nie bardzo widzi mi się: - zdjęcia - wszystko wygląda bardziej zimowo niż pustynnie - brudzenie które wygląda bardziej jak śnieg niż piach - worki z piaskiem - niestety z bliska figurki wyglądają nieco gorzej, ale....pewno sam lepszych nie zrobię stąd też moje ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Figurki to jeszcze nie jest mocna strona. A brudzenie trochę za jasne, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 a nie dałoby sie wrzucić jakichś normalnych zdjęć, żeby sobie po prostu pooglądać? bo byłbym bardzo chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Tutaj mam te same zdjęcia w większym formacie, żeby sobie pooglądać normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 dziękuję, popatrzę jak się wyśpię chociaż trochę, zajrzałem na stronę. ale z 1 Dywizją Maczka to pojechałeś ostro po bandzie. Staghoundy maczkowe były w olive drab i geografia też się trochę nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 Zdjęcia w wiekszym formacie można oglądać Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi