zuchvik Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 pozwalam sobie wrzucic kilka fotek ciagnika z zestawu z przyczepka, ktora byc moze bedzie kiedys ukonczona, tak jak dolaczeni figuranci, ktorzy wciaz drzemia w kartoniku. piszac tutejsza gwara model "prosto z pudla". pozdr. Cytuj
kapral Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Piękna rzecz, aczkolwiek zauważyłem dwa małe "kamyczki w ogródku" . Szew na belce przedniego zderzaka i widoczne krawędzie naklejek. Cytuj
kamil83 Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Wydaję mi się, że łosz jest za mocny. Poza tym mi się podoba. Cytuj
zuchvik Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Napisano 7 Grudnia 2011 Szew na belce przedniego zderzaka no tak, teraz dopiero zauwazylem szew, dzieki; z krawedziami nalepek to czasami owszem jest problem... łosz jest za mocny losze dwa robilem po calosci; drugi zbyt ciemny i za duzo rzeczywiscie; Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 7 Grudnia 2011 Super Moderator Napisano 7 Grudnia 2011 Siema No i się objawił odezwać się nie odezwie... hyh, no famcio fajnie może troszkę za ciemny , no ale wojna nie wybiera styrany na maksa. Z małego co nieco możesz jeszcze migacz na czerwono machnąć taki mały kolorowy akcent na boku. Ogólnie jest fajnie, czekam na przyczepę. No i coś na nią oczywiście... Pozdro Cytuj
kapral Napisano 8 Grudnia 2011 Napisano 8 Grudnia 2011 Szew na belce przedniego zderzaka no tak, teraz dopiero zauwazylem szew, dzieki; z krawedziami nalepek to czasami owszem jest problem... zdjęcia czasami potrafią być "wredne" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi