Firefly Vc Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Witam wszystkich serdecznie.Rozpoczynam kolejny warsztat tym razem jest to JagdPanther Ausf G early (Dragon zimmerit 1:35).Model jest już skończony i zostaje tylko go dobrze pomalować.Sam model nie przysporzył mi żadnych problemów.W sumie to tylko nudy były przy sklejaniu.Życze miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Mmm, wyglada bardzo fajnie. Fajny pomysł z otwartymi skrzynkami i leżącą tasmą na dachu. Zostało jeszcze przykleić gąsienice, chyba, że będziesz je ściągał do malowania. (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Mmm, wyglada bardzo fajnie. Fajny pomysł z otwartymi skrzynkami i leżącą tasmą na dachu. Zostało jeszcze przykleić gąsienice, chyba, że będziesz je ściągał do malowania. (?) Tak tak ściągnę ją przed malowaniem.Złożyłem je na such do zdjęć. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 A gąsienice chyba nie powinny być takie naciągnięte. Zdaje mi się, że powinny opadać w okolicy pierwszego przedniego zewnętrznego koła jezdnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Fakt masz rację ja o tym cały czas pamiętam.To są gumowe gąsienice z DS-u założyłem je do wykonanie zdjęć.A po za tym pojazd ma ruchome zawieszenia i zastanawiam się nad jakąś dioramą by je wykesponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 A to sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 No, no, no, ślicznie wygląda to, czekam na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 No, no, no, ślicznie wygląda to, czekam na malowanie. To troszkę poczekasz ponieważ malowanie zacznę dopiero w ten weekend i jak rozstawię sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 A jakie będzie malowanie? Masz już jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Tak zwany standart dla tej wersji.Całość piaskowa a potem łatki zielone i brązowe.Na stepnym krokiem będzie subtelne brudzenie i otarcia w my minimalistycznym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Witam o to ciąg dalszy pracy nad modelem.Model otrzymał dodatkowo parę blaszek i lufę z ABER-a (mid version).Jak widać na fotkach jest już mini dioramka z załogą i szpargałami na czołgu.Wyszło mi a la ,,RUDY 102,, ten owczarek chyba odpadnie..I już niedługo upragnione malowanie i brudzenie JagdPanther-y.Życzę miłego śledzenia wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Ta trawa jest poprostu zajefana. Mów mi zaraz czy to Polak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Ta trawa jest poprostu zajefana. Mów mi zaraz czy to Polak? Niestety nie kupiłem ją w sklepie z kolejkami i z dodatkami do dioram.Przez przypadek wyrzuciłem opakowanie ale pamiętam że robią ją niemcy.Jak będę w tym sklepie to się dowiem co to za firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Już prezentuje się to bardzo fajnie. Te figurasy to kto produkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Figurki są z Tamiya i Mini-Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaqi Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Witam. Model zaprawdę zacny. A trawa chyba od Fredericus Rex http://www.fredericus-rex.de/shop2010/Green-Line-scenery/Grass-mats/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 Trochę więcej fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Ciekawa robótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 A dziękuje bardzo i pozdrawiam.Myślę że w ten weekend go już prysnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Nawiąże jeszcze do malowania. Widzę że zimmerrit typu wafel a to zawęża malowania do minimum. Masz jakieś konkretne czy to będzie radosna twórczość własna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 Tak zwany standart dla tej wersji.Całość piaskowa a potem łatki zielone i brązowe.Na stepnym krokiem będzie subtelne brudzenie i otarcia w my minimalistycznym stylu. Już w cześniej była o tym mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Super się to prezentuje. Bardzo mi się podoba. Czekam na ciąg dalszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Super się to prezentuje. Bardzo mi się podoba. Czekam na ciąg dalszy . Dzięki dzięki już niedługo koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Na razię pierwsza warstwa,za póżno się jorknołem ponieważ model stał kilka dni na biurku i się po prostu zakurzył.Teraz czeka mnie monotonie odrywanie kawałków kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi