Mark666 Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Chwilowa przerwa w budowie TLF, więc zacząłem robić Bedforda. Oto co już zrobiłem: To tyle na razie ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 No to ja pierwszy . Rama i silnik bardzo ładnie wyglądają, nie mogę się już doczekać skończonej paki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Witaj! Silnik super, rama także, a podłoga paki już teraz wygląda niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Ale dziury to powierciłeś ogromne. Dużo kabli fajnie to wygląda, też chyba coś jeszcze dodam, mimo że mnie konkurs ogranicza. Jak tylko się podleczę, to maluję dalej, konkurencja zachęca do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2011 Ale dziury to powierciłeś ogromne. Dużo kabli fajnie to wygląda, też chyba coś jeszcze dodam, mimo że mnie konkurs ogranicza. Jak tylko się podleczę, to maluję dalej, konkurencja zachęca do pracy. Tak wiem , ale wykruszyły mi się stare zapasy ruskich wiertełek i zostały tylko takie i to są najcieńsze jakie mam. Życzę zdrówka i wracaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2011 Witaj!Silnik super, rama także, a podłoga paki już teraz wygląda niesamowicie Dzięki , staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Rama wyglada swietnie, silnik tez niczego sobie, ale jak dla mnie to dobrze, ze zamiast plastikowej podlogi robisz drewniana, bo plastik chocby najlepiej pomalowany na wzor drewna nie bedzie mial nigdy tego samego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2011 Podłoga i jedna ściana złożone , reszta poszpachlowana i czeka na szlif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 Małe uaktualnienie. Ruszyłem powoli z malowaniem przemalowane felgi złożona i przygotowana do szlifowania skrzynka dachowa. Dorobiłem i postarzyłem podłogę do niej postarzone deski podłogowe skrzyni ładunkowej, brak jeszcze poczernienia kantów desek Jutro popracuję nad wykończeniem ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 To jest niepoważne co ty tu wyprawiasz No cóż, podoba mi się ten sprzęcik no i sposób w jaki go wykonujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Dziękuję koledzy. Takie słowa mogą być tylko motywacją do jeszcze lepszych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Piekne kolorki! Az normalnie mam ochote polizac te czesci! Kawal dobrej roboty Mark666. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Piekne kolorki! Az normalnie mam ochote polizac te czesci! Kawal dobrej roboty Mark666. Oj tam , oj tam . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2011 Paka skończona. Brak tylko łańcuchów na burtach Akumulatorek Teraz wykończę ramę i biorę się za kastę. Zastanawiam się czy nie dać jej tej zieleni tropikalnej zamiast żółtej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Witaj, ja osobiście podłoge paki przemalowałbym troche wyciągiem z kawy ziarnistej, popatrz co sie dzieje na podobnych patyczkach po ich zanurzeniu w tym napoju ? Pozd Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Witam. Budowa ramy dobiegła końca. Teraz kolej na wnętrze --- baza położona , materiały na fotele są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 Wymęczyłem dziś fotele, hmm sam nie wiem czy mi wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Matko Bosko Rydzykosko... Mi tam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Co tam się dzieje z kołami, wyglądają jak niedomalowane we wręgach, chyba że to jakaś rdza? Kurz na schodkach fajny, ale rama jakaś taka dziwna. Chyba zbyt czysta od środka. Sam nie wiem, trzeba nad nią jeszcze popracować. Fotele mikołajkowe, święta idą. Ta biała nitka tam zupełnie nie pasuje, a siedzisku brakuje szwów. Faktura skóry się sprawdziła. Skrzynia mi się podoba, deski podłogi mają w końcu dobry zużyty kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Pisałem że felgi zostały przemalowane, Przemek a jak sobie wyobrażasz szwy na tak małej powierzchni ? Nie do wykonania Jak dobrze pójdzie kolejne pokrowce będą szyte. Dzięki za komemtarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Szwy, zwykły drucik by wystarczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Świetna przymiarka Żółty i zielony bardzo do siebie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Swietna przymiareczka, kurde az mam ochote sam zakupic ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi