Przemo1CK Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Witam! Właśnie ukończyłem trzydniową pracę nad tym dziwnym pojazdem. Był to wynalazek spod znaku Porsche. Koła to mieszanka Panzer III, Pantery i Mausa. Reszta to arkusze polistyrenowe, wieża zrobiona z kubka po jogurcie. Fajnie się robiło, zostały trzy podobne do skończenia Plany i fotki z budowy: A to galeria: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Ładnie pobrudzony. I pochwała za temat, pewnie mało który z nas wiedział o takim projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Fajny szkrab. Jakie wymiary ma ten...mały czołg ? Przydałaby się fotka grupowa z jakimś innym panzerem w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Bardzo ładny. Co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Co to kurde za ustrojstwo, zrobiony fajnie ale brzydal totalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwnicowy Szczur Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Takie coś podobnego jest w 1/72 firmy pegasus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Też będą robione z kubków po jogurcie? Jak zwykle klimat. W Twoim wykonaniu nawet sam kubeczek po jogurcie dobrze by się prezentował Przemku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2011 Czołem Tak robi Pegasus ten model w 1:72. Model ma długość 11 cm. Także mały, co do samego pojazdu, to tak jak Dumo wspomniał - brzydal Następny będzie podobny, na tym samym podwoziu, różnica będzie polegała na tym, iż wieży nie będzie, a działo będzie zamontowane na przedniej płycie pancernej, czyli na tapecie "jagdpanzer" Mierzu, ale jogurt wybrałem też niemieckiej firmy, żeby nie było, że "polską" wieżę dałem Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 jogurt wybrałem też niemieckiej firmy, żeby nie było, że "polską" wieżę dałem To się nazywa dbałość o szczegóły ! Bardzo mi się te paskudztwa podobają, twój model naprawdę fajnie się prezentuje. Może jakąś podstawkę byś temu biedaczynie zrobił? Pozdrawiam i - rzecz jasna- gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi