ksiadz Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Witam. Po długim namyśle i pojawiającej się wizji większej ilości wolnego czasu z przyjemnością dołączam do konkursu. Model postanowiłem robić w klasie open ponieważ nie mógłbym z czystym sumieniem postawić go na półce bez kilku własnoręcznie zrobionych dodatków. Planuje go wykonać w wersji COAST GUARD wiec kilka przeróbek będzie niezbędnych. Oto regulaminowy in-box: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Ciekawy warsztat się szykuje.Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Witam kolejnego uczestnika, zaczynamy zamykać komplet śmigłowców - to dobrze, poza tym fajny model i wersja - życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 nooo w końcu ktoś się odważył ... 90% miałem się za niego zabrać ale gdy poszedłem do sklepu akurat go nie było, a założenie miałem że będę startował ze śmigłowcem więc napatoczyła się cobra Może gdy wyrobie się z czasem to sięgnę po niego ale w grupie "S" Za siadam do oglądania... i życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Ja też bacznie będę obserwował...mam go w planach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Też mam go w planach, czekam na relację z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Też mam go w planach, czekam na relację z budowy Której się raczej nie doczekasz, ostatni post z pół roku temu a konkurs już dawno skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Konkurs może tak ale model zbudowac warto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi