ksiadz Napisano 20 Grudnia 2011 Napisano 20 Grudnia 2011 Witam. Po długim namyśle i pojawiającej się wizji większej ilości wolnego czasu z przyjemnością dołączam do konkursu. Model postanowiłem robić w klasie open ponieważ nie mógłbym z czystym sumieniem postawić go na półce bez kilku własnoręcznie zrobionych dodatków. Planuje go wykonać w wersji COAST GUARD wiec kilka przeróbek będzie niezbędnych. Oto regulaminowy in-box: Pozdrawiam Cytuj
Piotr A Napisano 21 Grudnia 2011 Napisano 21 Grudnia 2011 Ciekawy warsztat się szykuje.Życzę powodzenia. Cytuj
tombie01 Napisano 21 Grudnia 2011 Napisano 21 Grudnia 2011 Witam kolejnego uczestnika, zaczynamy zamykać komplet śmigłowców - to dobrze, poza tym fajny model i wersja - życzę powodzenia Cytuj
dak3000 Napisano 21 Grudnia 2011 Napisano 21 Grudnia 2011 nooo w końcu ktoś się odważył ... 90% miałem się za niego zabrać ale gdy poszedłem do sklepu akurat go nie było, a założenie miałem że będę startował ze śmigłowcem więc napatoczyła się cobra Może gdy wyrobie się z czasem to sięgnę po niego ale w grupie "S" Za siadam do oglądania... i życzę powodzenia!!! Cytuj
Piotr_P Napisano 21 Grudnia 2011 Napisano 21 Grudnia 2011 Ja też bacznie będę obserwował...mam go w planach... Cytuj
Fazzy Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Też mam go w planach, czekam na relację z budowy Cytuj
Marcinej Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Też mam go w planach, czekam na relację z budowy Której się raczej nie doczekasz, ostatni post z pół roku temu a konkurs już dawno skończony Cytuj
Fazzy Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Konkurs może tak ale model zbudowac warto ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi