TAPIR Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Witam Ostatnio sklejone dziwadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Niesamowite. Powiedz proszę, co to za producent, zapewne żywica? Gdzie można takowy kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Niom - futurystyczny - taka III Rzesza 1946... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robcio7904 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 No, tak. Ale radar to cos gotowego. Jeśli nie tajemnica skąd zdobyłeś właśnie ten radar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Witam! Jako, iż jestem zaznajomiony z towarzyszem Tapirem to pozwolę sobie opisać szczegóły. Model Vomaga to żywica rumuńskiej firmy Wespe, natomiast radar (również żywiczny) to model francuskiego DES Kit. Osobiście uważam, że "wespy" to gnioty, natomiast Des to żywiczny "cud, miód i orzeszki"... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 No więc się wypowiedział papla wyżej ;p Ale co do WESPE to się nie zna ;p modeliki oba bardzo fajne, VOmaga łatwo można zamówić na stronce i w ciągu 6 dni jest już na biureczku ale z radarem gorzej, praktycznie już nie do dostania :( To jeden z dotychczasowych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Fajny jest, trochę dieselpunkowy.... jaka to skala? I pozwolę sobie spytać, co będzie następne? Vomag z generatorem pola siłowego ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Wszystko super ale jaka skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 1/35 jedyna słuszna ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Tutaj poprzedni : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Też zrobiłem kiedyś (3-4 lata temu) podobne coś- "talerz" to zlepek śmieci+LEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Takiego ustroństwa to jeszcze nie widziałem. Ale fajne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Też zrobiłem kiedyś (3-4 lata temu) podobne coś- "talerz" to zlepek śmieci+LEGO Tak tak , rozmawialiśmy nt. tego modelu , aż trudno w to uwierzyć ale to lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Hehe jak zobaczyłem w necie twojego i akurat miałem do roboty vomaga to stwierdziłem że z radarem może fajnie wyglądać więc pomysł narodził się z twoich lego ;p ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Ajjj muszę (!) mieć ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Hehe mówisz o całości z radarem czy tylko Vomagu ;p Jeśli któryś by cię interesował to daj znać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Hehe mówisz o całości z radarem czy tylko Vomagu ;p Jeśli któryś by cię interesował to daj znać ;), mam trochę kontaktów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 O Vomagu ale znając życie żywica będzie kosztować 400zł... Nie na moją kieszeń - niestety. Kiedyś napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi