vwmen Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Witam Mój pierwszy truck skończony,życzę miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Wszystko ładnie pięknie tylko aż się prosi o wascha, zrób to a będzie świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Witaj! Świetnie zrobiony model, pasuje ten żółty kolor i zderzak też wygląda ciekawie. Pomaluj jeszcze światełka obrysowe na blendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Bardzo fajnie się prezentuje. O washu już powiedziano, uszczelki w szybach chyba poprawiałeś - jak dla mnie trochę sztucznie wygląda tylna część samochodu, a mianowicie ramie z tym, powiedzmy, "motylkiem" na końcu. Może warto je trochę zużyć, tzn. przetrzeć suchym pędzlem albo coś. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Powiem Ci, ze model zrobil na mnie spore wrazenie, jest naprawde udany, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Pozwól że zażartuję, ładna baza teraz go pomaluj. Tak na poważnie, ładnie, czysto, brakuje lekkiej eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Owszem ładny.. tylko teraz przyuważyłem, że Ten Narożnik, owiewka na masce są odwrotnie założone.. Góra do dołu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 Dziękuje za pozytywne komętarze są one mobilizujące do dalszej pracy nad modelami Co do wascha to boje się tego robić żeby nie popsuć modelu bo nigdy tego nie robiłem Poprosze o porade na pw co musze kupic żeby zacząć. Jakie farby,pędzelki i co tam jeszcze potrzebne. Owiewki już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Zajrzyj tu http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=28099 to warsztat Tygrysa z filmikami. Forum pancerniaków to kopalnia wiedzy. Na youtube też jest masa filmików. Cywilni Ci raczej mało pomogą, tu jednak powstają czyste modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Ładna ta Scania, moja już dotarła do mnie i być może będzie kolejna na warsztacie. Mam pytanie - dlaczego nie założyłeś kangurki? tak jak tu : albo tu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Ładna ta Scania, moja już dotarła do mnie i być może będzie kolejna na warsztacie. Mam pytanie - dlaczego nie założyłeś kangurki? tak jak tu : albo tu : Nie zakładałem bo poprostu chciałem miec bez Na kangura mam już pomysł przy innej Scani ale to po świetach bo musze kupić Dziś przycholowałem na warsztat następną Scanie T142M Roadrunner Będzie przerobiona na Wrackera takiego jak od Revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Odkopię temat po miesiącu. Chcę zrobić DAFa jako wrecker i pierwsze co rzuciło mi się w oczy w DAFie to zbiornik paliwa który będzie trzeba gdzieś upchnąć. Z ciekawości przejrzałem Twoją Scanię. Gdzie tu się leje paliwo? Czyżby Italeri zapomniało o takim szczególe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 19 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2012 Masz racje zapomniał i nie ma zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi