myeti Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 W modelu dodałem uzbrojenie by wyglądał na bardziej bojowy (według własnego uznania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 OK, nie jest tragicznie ale nie jest tez dobrze. Wszedzie widac laczenia, powinny byc zaszpachlowane. kolor jakis dziwny(wlasne uznanie?). Uzbrojenie jakiego nie widzialem wczesniej, jak pisalem nie jest ragicznie ale masz duzo pracy przed soba. Powodzenia w nastepnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 kolor jakis dziwny(wlasne uznanie?) To chyba kolor plastiku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Nie, to nie jest kolor plastiku tylko raczej jakiś cywilny mój kolega ma Focusa w takim kolorze tylko w wersji metalic, a od tego uzbrojenia to jak nic urwałyby się te skrzydełka, wkleiłeś chyba wszystko co było w pudełku ;) musisz przy budowie starać się poszukać zdjęć i zobaczyć jak to wygląda na żywca ,masz potencjał rozwojowy następnym razem będzie lepiej. Happy Modelling New Year. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Kolor rzeczywiście nie trafiony - warto jednak skorzystać z instrukcji. Podwieszenia jak już było wspomniane to czysty s-f. Ale nie ma się co tym zrażać - kupić następnego Apacza (może w mniejszej skali) i jeszcze raz spróbować... ...ale najpierw zaopatrz się w szpachlówke i papiery ścierne bo rzeczywiście miejsca łączeń nie wyglądaja ciekawie. Trzymam kciuki i czekam na następnego Apacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Napisy ,, united states army'' powinny być na boku ogona oraz model powinien być matowy. Poza tym co koledzy wymienili ,owiewka czysta i model schludnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Słuchaj gościu... AH- 64 D, to bardzo skomplikowana do budowy maszyna... Widać że dopiero zaczynasz, i BARDZO DOBRZE, każdy z nas zaczynał... Ja na następny model wybrałbym prosty samolot... np. MiG- 15 czy MiG- 17... Pozdrawiam i klej dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Po za tym co koledzy wymeinili to ok. Jak wyżej Apache to naprawde skomplikowany śmigłowiec ale ty dopiero zaczynasz. Na opakowaniu lub w instrukcji masz wymienione numery farb idziesz z tym do modelarskiego pokazujesz i sprzedawca da ci odpowiednie farbki. Ja mam małe problmy z Ah-64(aktulnie mam go na warsztacie),mimo że jestem doświadczonym modelarzem. Lepiej bedzie następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi