B@RT3K Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 O kurcze , naprawdę bardzo mi się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 To fajnie, dzięki Dodam jeszcze tylko, że ziemia w rzeczywistości jest bardziej piaskowa. Pogoda jest felerna i zdjęcia przy sztucznym oświetlenu wychodzą strasznie, żółty zawsze jest jakiś sztuczny na tych zdjęciach. W galerii wstawię ine zdjęcia, z innego profilu, tam wszystko wygląda lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Dzięki za pomoc i tyle naprawdę ciekawych zdjęć. Ale chyba zostawię tak jak jest-rzuciłem jakąś płachtę, pojemnik na amunicje od mg-34, skrzynię i koło od panzera. Dodałem też nową figurkę (Dragon). Wolę zacząć kolejny warsztat-zdradzę, że będzie to VK 4502 Hintern SF , bo trochę szkoda mi czasu-rozmyślania nad tymi bambetlami. Te zdjęcia II Grzesiek z jakiejś książki są? Mi również się bardzo podoba zakończenie modelu. A zdjęcia Grześka o ile się nie mylę to monografia Janusza Ledwocha Panzer II o której Ci pisałem po zmyciu zimowego kamo... zdjęcia które ja zamieściłem są z tej monografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Bardzo mi sie podoba. Z czego zrobiona trawa? Dokładnie tak jak mówi Twitch. Jest to monografia wydana przez wydawnictwo Militaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Cieszę się, że wam się podoba A no tak, rzeczywiście to te zdjęcia. A trawka to Polak. Edytowane 1 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Gratuluje Michał. Fajnie to wyszło. Zdecydowanie najlepszy Twój model z tych które widziałem. Czekam na galerię i sam jestem ciekawy jakie będą komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Bardzo ładnie wyszedł. Tylko do galerii popracuj nad zdjęciami żeby były prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi