Konrad C Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 Powiem szczerze, że czekałem na Wasze komentarze ... no jeszcze może Kornik... śliczny model teskniący za podstawką. nie przemawiają do mnie tylko te drobne ryski - jakby przedzierał się przez jeżyny. poza tą drobną uwaga to pierwsza klasa. pozdrawiam noworocznie jeszcze. Witam!No i PKP Panie Konradzie! Podoba mi się! Błota, kruca bomba, trochę dużo...... A to taki wybryk. Nie dogodzę każdemu - jeden lubi kurz, drugi błoto a trzeci w ogóle nic. Dla mnie to kwestia gustu i ja lubię błoto ale w następnym modelu chyba będzie kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Przecież dobrze wiesz Konradzie, że ja za niemieckimi pojazdami nie przepadam Przyznać jednak muszę, że ten Twój Sd. Kfz. robi wrażenie. Szczególnie dobrze prezentują się bambetle i ślady eksploatacji, które z każdym modelem wykonujesz z coraz większą finezją i różnorodnością. Czekam na podobny (lub jeszcze lepszy) model amrykańskiego Halftracka albo Scouta Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Bardzo chętnie lecz narazie brak funduszy na nowy model. Zastanawiam się nad T-70M z MiniArtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Witam, model zdecydowanie udany, piękne zimowe malowanie, bardzo ładne obicia. Wnętrze też mi się podoba. Mniej do mnie przemawia błoto, za bardzo poszalałeś i jest pewna nie konsekwencja z tym błotkiem na tylnych drzwiach- są czyste. Co i tak nie zmienia faktu ,że model super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Witam ponownie.... Powiem szczerze, że czekałem na Wasze komentarze ... No i doczekałeś się... Ale mojego Bradleya zignorowałeś! A tak czekałem.... http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=29973 A to taki wybryk. Nie dogodzę każdemu - jeden lubi kurz, drugi błoto a trzeci w ogóle nic. Dla mnie to kwestia gustu i ja lubię błoto ale w następnym modelu chyba będzie kurz. Błoto jest bardzo OK. Podoba mi się. Piszę tak z zazdrości, bo sam jakoś nie mam odwagi zaszaleć z tym błotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Witam ponownie.... Powiem szczerze, że czekałem na Wasze komentarze ... No i doczekałeś się... Ale mojego Bradleya zignorowałeś! A tak czekałem.... http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=29973 A feee! Nawet się na tym sprzęcie nie znam więc nie komentuje no i współczesne mi się nie podobaja. Obiecuje, że przy Twojej galerii jakiegoś pojazdu z WWII dam obszerny wpis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi