pankot13 Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Dzięki fajna stronka Jacku Szkoda tylko,że nie ma większego zbliżenia na kadłub z przodu. Ale za to można do środka zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 No co to ma być! Już mi tu wracać do roboty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Niemczyzna jest na razie u mnie w "niełasce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Przepraszam zapomniałem, przecież stug musi mieć coś do zniszczenia ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 Zaczętą pracę trzeba skończyć Osadziłem lufę i zamknąłem kadłub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Maja 2012 Autor Share Napisano 10 Maja 2012 Pora odkurzyć StuG-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Tak o to chodziło Zimm dragona świetny, czekam na dalsze etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Wysyp stugów ostatnio aale to dobrze. Buduj buduj będę tu wpadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Jeśli możesz zrób mały spaw wokół klina wieżyczki, jak widzisz na zdjęciu od osłony celownika (na samej osłonie nie "spawaj" ona była zdejmowana) Akurat to StuG III ale góra ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Nareszcie coś nie ruskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 No Piotrek... miałem cichą nadzieje że odkurzysz w końcu ten warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Dzięki za doping Panowie. Vis13 pamiętam o spawie.Dorobię go jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Będziesz dawał wszystkie panele czy zostawiasz jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Jeszcze nie wiem Krzysiek. Może w ogóle żadnego nie założę.Wszystko zasłaniają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 To jest właśnie to czego w schurzenach nie lubię, ale pewno jeden model z nimi kiedyś zlepię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Świetnie wygląda... nie wiem czy się nie pokuszę na takiego Stuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Fajny model ,ciekawie wygląda zwłaszcza z ekranami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Wzięło Was na te Stugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Wzięło, wzięło Robert... nie żebym podjudzał http://www.tamiya.com/english/products/32507_3aust.b/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 Psiknięty podkład,model gotowy do malowania; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 powiedz mi Piotr jak wychodzisz z bazą i cieniowaniem z czarnego?Raz próbowałem na M3 ale mi nie wyszło i poleciałem tradycyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 Normalnie Robert. Kilka cieniutkich warstw i jest ok. Nie trzeba też robić preshadingu.Czarny podkład w zakamarkach go zastępuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Świetnie wygląda, nie mogę się doczekać koloru bazowego. Mam nadzieję, że jutro coś zmalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 Dzięki Michał. Bazę psiknąłem przed chwilką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Jaki to kolor ,bo wygląda strasznie jasno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi