matek38 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Witam. Przedstawiam wam mój 4 model robiony na poważnie. Jestem zadowolony z wyników mojej pracy. Zapraszam do komentowania i proszę o porady na co mam zwracać uwagę i co zapomniałem, żeby nie robić błędów przy następnych modelach. Zdjęcia najlepszej jakości nie są. Tylko tyle dało się wycisnąć z mojego aparatu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Przydałby się porządny wash, za czysty wydaje się być przód i tył czołgu. Pozatym prezentuje się ok pomijając fakt, że M1A1 to paskudna maszyna moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Ogólnie to chyba ok (nie znam się), choć coś mi te gąsienice z tyłu nie pasują - jakieś chyba za bardzo obwisłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Mnie się tylko te pakunki (bambetle) nie podobają. I jak już było powiedziane przydał by się wash. Na reszcie się nie znam więc tylko powiem, że podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Witaj, Kalka na jednym z blotnikow krzywa, nie pomalowales wizjerow na stanowisku dowodcy, wyrzutniki granatow dymnych pod zlym katem. To tyle zlego na pierwszy rzut oka. Wyglada na czysto sklejonym jezeli chodzi o brudzenie to radze poczekac jak bedziesz bardziej doswiadczonym modelarzem bo teraz to nie wyszlo za dobrze. Popracuj nad cieniowaniem i washem, nie kazdy czolg musi byc od razu utytlany. Sprobuj znalezc zdjecie pojazdu ktory cie interesuje i poobserwuj szczegoly. Pozdrawiam, dobry poczatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 W oczy rzuca sie tez antena ( grubsza na końcu) i gąski sprwaiaja wrażenie niedomalowanych ale źle nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Nie wiem po co jest te koło zapasowe na wieży. Można było je wrzucić do kosza, wyglądało by bardziej realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2011 Z tym kołem zapasowym tak było na instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Nie wiem po co jest te koło zapasowe na wieży. Można było je wrzucić do kosza, wyglądało by bardziej realistycznie. http://www.flickr.com/photos/toptechwriter/347297711/#/photos/toptechwriter/347297711/lightbox/ Jedno z wielu zdjęć,fakt,że koło jest montowane bardziej z przodu wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Szczerze mówiąc, myślałem że będzie gorzej, ale proszę Cię, przy następnym modelu, mniejsze tempo i więcej podpierania sie fotkami. Co jak co ale zdjęć Abramsa jest w necie mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Koło jest zamocowane dobrze, może byc bardziej z przodu lub też na zaślepionym otworze, tak jak na modelu: http://data4.primeportal.net/tanks/jeff_derosa/m1a1_details/images/m1a1_details_083_of_435.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Dziękuje za opinie. Następnym razem kierować się zdjęciami. Zrozumiano! Kolejnego mam zamiar robić Bradleya więc się bardziej postaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi