kub Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Jest to mój pierwszy wątek na forum więc proszę o wybaczenie jeśli będzie coś nie tak. Model robiony bez żadnych blach tylko z małymi zmianami. Wiem że zwężę kadłub, dodam część kratownicy a resztę się zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierowca Bombowca Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 CO tu dużo mówić, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamP Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Ech te nasze "puławszczaki":) Piękne samoloty. O co chodzi z tym zwężeniem kadłuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2011 Podobno jest za szeroki więc trochę zeszlifuje połówki potem z przodu i z tyłu wkleję paseczki plastiku i skleję. Czyli tam gdzie jest najbardziej "pęczasty" na środku się zwęzi a tył i przód zostaną prawie bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Bardzo dobry temat. A skoro OPEN, to i oczekiwania spore . Jest dużo materiałów źródłowych. Powodzenia i będę obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Hej! Ja też będę podglądał. Rok temu zmęczyłem "siódemkę" Pamuły więc w razie czego służę pomocą. Przeróbek było sporo, może coś Ci się przyda Wątek warsztatowy jest na forum Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariana66 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Czyli tam gdzie jest najbardziej "pęczasty" na środku się zwęzi a tył i przód zostaną prawie bez zmian. chodzi z tym zwężeniem kadłuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi