skikut87 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Pierwsza moja 72 od czasów pierwszej podstawówki. Dodane pare detali od siebie, zdrapany zimerint dragona oraz malowanie pędzlem.Jak widać muszę podmalować jeszcze parę miejsc i nożyce z tył pojazdu. Kamo to czyste sf wzorowane na pojeździe na podwoziu henschla. Proszę o łagodny osąd gdyż czeka na niego jeszcze podstawka a na mnie dwa inne modele w mikro skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Witam. Chcesz powtórzyć wyczyn Czaka ? ? ? Model wygląda ładnie, na gąski nałożyłbym trochę błota. Poza tym Model wygląda spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Ładny. fajne malowanie. Jaka będzie podstawka - fabryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2011 Is - nie jeszcze mi do tego sporo brakuje ale miło by było kiedyś osiągnąć ten poziom. Co do blocenia wstrzymam sie z Tym do momentu ukończenia podstawki wtedy dobiorę mu na gąski coś pod nią Czak - podstawka - kawałek drogi i porozrzucane cegły oraz inne śmieci (coś jak by zniszczona fabryka ) Teraz podstawka ma więcej cegiełek i czeka aż skocze po whithspirita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Zaczyna mi sie to podobac, a jezeli juz nawet Daniel robi 72 to i ja zaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Witam. Też mnie rwie do małej skali, ale mam w głowie jeszcze tylko projektów w 1:35 że na razie tylko pomarzyć o 1:72 Szykuje się kolejny świetny model, tylko ta podstawka taka jakaś ponura, jakbyś ją umiejętnie porozjaśniał ? ? ? Ogólnie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Dumo no to czekam na Twa wersje jaga w 72 ;) Is- nie będę pisał po prostu dziś zrobię zdjęcia i zobaczysz jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Post pod postem ale cóż. Witam.Też mnie rwie do małej skali, ale mam w głowie jeszcze tylko projektów w 1:35 że na razie tylko pomarzyć o 1:72 Szykuje się kolejny świetny model, tylko ta podstawka taka jakaś ponura, jakbyś ją umiejętnie porozjaśniał ? ? ? Ogólnie mi się podoba. Is ja też mam pełno projektów i z powodu coraz to wyższej cenny 35 zaczynam je przenosić w 72 co do podstawki to na dzień dzisiejszy po pigmentacji i myciu terpentyną wygląda tak : a tu z przymiarka kociaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Dumo no to czekam na Twa wersje jaga w 72 ;) Is- nie będę pisał po prostu dziś zrobię zdjęcia i zobaczysz jak to wygląda Po sesji zrobie kilka 72' na zamowienie bo w kolekcji wole pozostawic tylko 35 Fajna diorka ale jeszcze popracuj nad nia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 jeśli to ma być po niemiecku to po nr ma być kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Po sesji zrobie kilka 72' na zamowienie bo w kolekcji wole pozostawic tylko 35 Fajna diorka ale jeszcze popracuj nad nia. hmmm Rafał coś dokładnie sugerujesz?? jeśli to ma być po niemiecku to po nr ma być kropka. dzięki za info . rzecz w tym ze sam nie wiem cz ma być to niemiecki pojazd cz porzucony i naznaczony przez aliantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Jeżeli to alianckie znaki to powinno być No. a nie Nr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Jeżeli to alianckie znaki to powinno być No. a nie Nr. Znaczy się robimy kropki ? Ktoś z was kolegów ma może pomysł co jeszcze rzucić na dioramie? Jakieś deski, blachy cz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 daj kropke po nr i niech bedzie że niemcy ponumerowali już pojazd dla nadchodzących amerykanów ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Jednak zmieniłem r na n i dałem kropkę teraz zastanawiam sie co tu jeszcze zrobić z podstawka ale nie mam za bardzo pomysłów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Może tutaj Cię coś natknie... są to ruiny fabryki z Magdeburga A to ruiny fabryki Henschel w Kassel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi