michal0281 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 to moje pierwsze fotki, mozna powiedziec ze wlasnie sie ucze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Witaj.Rozumiem ze uczysz sie w temacie fotek...Calkiem ladny sherman.Takie pytanie czy kolo napinajace jest z zestawu czy dlubales?Jak dla mnie dolozyc km na wiezy i okopcic lufe-jak mi koledzy kiedys doradzili.Reszta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Czesc. Tak,tak, chodzi o fotki. Ciezko bylo mi je zrobic, a jeszcze trudniej wstawic, ale w koncu sie udalo :-). kola z zestawu. To pierwszy amerykaniec jakiego robilem wiec w dodatki sie nie bawilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Bardzo fajny czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Ładny amerykaniec,strasznie podoba mi się brudzenie układu jezdnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi