Skocz do zawartości

[STANDARD] PLASTYK, MiG-21 MF z 10 PLM w Łasku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Przyjrzyj sie dokładnie ,na schemacie który zamieściłem są anteny a u Ciebie ich nie ma ,domaluj resztę

Dokladnie się przyglądałem:P Ale też przeglądałem fotki i nie wszystkie samoloty miały zaznaczone wszystkie anteny na zielono A drugi problem jest taki, że na wypraskach nie ma zaznaczonego chociaż miejsca gdzie te anteny by mogły być :P Mogę domalować tak mniej więcej na oko tylko czy wyjdzie to dobrze to inna sprawa

Napisano

hehe siedzę właśnie, patrze na swojego miga i się zastanawia jak ja je namaluje ;) ?! gdzie one są ?

Twój Mig już prawie skończony co następne? jeszcze miesiąc został

Napisano

wcale na oko nie trzeba ,pod spodem koło zielone zaraz za wneką przedniego podwozia ,obok płetwy antena w formie prostokata ,na skrzydłach rąby? wszystko jest na tym rysunku który dałem nic nie trzeba kombinować

pokaż mi te zdjęcia MF gdzie anteny nie są pomalowane.

Powiększ sobie i będziesz miał wszystko dokładne

http://www.eduard.com/store/out/media/84125.pdf

Napisano

Może coś źle się przyglądałem albo bielmo mam na oku

Dzięki za instrukcję teraz wiem gdzie to 'pokolorować':)

co następne? jeszcze miesiąc został

Raczej pozostanę przy jednym modelu chętnie bym coś zrobił jeszcze ale szukam sobie roboty i najprawdopodobniej w połowie lutego pójdę na statek pozarabiać trochę pieniędzy Chyba, że coś się przęciągnie to jeszcze z czymś wystartuję Miałbym chrapkę na miga-19/senjang F6 z pakistanu

Ale na statek już mam przygotowanego challengera II z dragona w 1:72

Napisano

dawaj ja chcę wiecej zdjęć obejrzeć Pactra swoje zrobiła jak i umnie, ale jest dobrze mi się podoba

a czym go matowiłeś ?

Napisano

Bez aero, albo choć spray'a, takie jednolite malowanie aluminium to szaleństwo...

Szczerze? Ja bym położył na to jakieś efektowne kamo pędzlem i zrobił drapanie, skoro jest już metaliczny podkład!

Napisano
Ja bym położył na to jakieś efektowne kamo pędzlem i zrobił drapanie, skoro jest już metaliczny podkład!

Albo zrobić rosnącą trawę na skrzydłach i w kabinie, że to taki już zabytek :P

A matowiony pactra clear mat