Robert Ostrowski Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Przyjrzyj sie dokładnie ,na schemacie który zamieściłem są anteny a u Ciebie ich nie ma ,domaluj resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko988 Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2012 Przyjrzyj sie dokładnie ,na schemacie który zamieściłem są anteny a u Ciebie ich nie ma ,domaluj resztę Dokladnie się przyglądałem:P Ale też przeglądałem fotki i nie wszystkie samoloty miały zaznaczone wszystkie anteny na zielono A drugi problem jest taki, że na wypraskach nie ma zaznaczonego chociaż miejsca gdzie te anteny by mogły być :P Mogę domalować tak mniej więcej na oko tylko czy wyjdzie to dobrze to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkorjat Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 hehe siedzę właśnie, patrze na swojego miga i się zastanawia jak ja je namaluje ;) ?! gdzie one są ? Twój Mig już prawie skończony co następne? jeszcze miesiąc został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 wcale na oko nie trzeba ,pod spodem koło zielone zaraz za wneką przedniego podwozia ,obok płetwy antena w formie prostokata ,na skrzydłach rąby? wszystko jest na tym rysunku który dałem nic nie trzeba kombinować pokaż mi te zdjęcia MF gdzie anteny nie są pomalowane. Powiększ sobie i będziesz miał wszystko dokładne http://www.eduard.com/store/out/media/84125.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko988 Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2012 Może coś źle się przyglądałem albo bielmo mam na oku Dzięki za instrukcję teraz wiem gdzie to 'pokolorować':) co następne? jeszcze miesiąc został Raczej pozostanę przy jednym modelu chętnie bym coś zrobił jeszcze ale szukam sobie roboty i najprawdopodobniej w połowie lutego pójdę na statek pozarabiać trochę pieniędzy Chyba, że coś się przęciągnie to jeszcze z czymś wystartuję Miałbym chrapkę na miga-19/senjang F6 z pakistanu Ale na statek już mam przygotowanego challengera II z dragona w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko988 Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 Witam MiG-21 został ukończony lecz mam dylemat czy go wstawiać do galerii bo przez tą pactrę to najlepiej nie wygląda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkorjat Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 dawaj ja chcę wiecej zdjęć obejrzeć Pactra swoje zrobiła jak i umnie, ale jest dobrze mi się podoba a czym go matowiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Bez aero, albo choć spray'a, takie jednolite malowanie aluminium to szaleństwo... Szczerze? Ja bym położył na to jakieś efektowne kamo pędzlem i zrobił drapanie, skoro jest już metaliczny podkład! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko988 Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 Ja bym położył na to jakieś efektowne kamo pędzlem i zrobił drapanie, skoro jest już metaliczny podkład! Albo zrobić rosnącą trawę na skrzydłach i w kabinie, że to taki już zabytek :P A matowiony pactra clear mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi