marcin1323 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Kiedyś, na allegro za mniej więcej trzy dyszki wziąłem. Długo leżał i pomślałem, że jak mam Jaczka w tej skali to może wkońcu coś można będzie wymodzić wspólnie. Wstawiam inboxa bo jeszcze nie widziałem go na modelworku Uploaded with ImageShack.us Przewidywane barwy to Aerofłot... wyboru duzego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Bardzo fajny nie mogę się doczekać warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 Narazie nie dam rady. Kończę sokoła z Top Guna (dziś szlifuję i może preshading), a jak dobrze pójdzie od jutra polecę z warsztatem w "open" w konkursie. Do tego modelu trzeba miec sporo czasu, bo chcę "ugryźć go" od środka. Naoglądałem się fotek mi10 i juz mu nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Narazie nie dam rady. Kończę sokoła z Top Guna (...) I ja osobiście żałuję, że takich relacji na forum nie ma, bo model niespotykany za często, sama tematyka też (niestety) dość egzotyczna, a ciekawość tematu wielka. Trzymam więc za słowo odnośnie relacji z budowy Mi-10, niekoniecznie dziś czy jutro. W modelarstwie przecież nie chodzi o pospiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Bardzo chętnie, widzę, że mamy podobne gusta frajdolarskie W rzeczonym przypadku jednak największy problem to nie czas jak by się mogło zdawać, lecz kalki. I to w tej skali :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Marcin, jak się zdecydujesz na budowę to i kalki się znajdą do AEROFŁOTU z Plasticarta tylko muszę magazyn przetrzepać, bo wiem że miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi