GrzesiekW Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Witam wszystkich ponownie. Jakiś czas temu kupiłem taki oto zestaw : od CMK. Postanowiłem w przeciwieństwie do jego poprzedników (z których po złożeniu i pomalowaniu nie byłem zadowolony) umieścić na podstawce. Po złożeniu powinno wyglądać to tak : Są to moje początki z żywicą jak i z malowaniem figur proszę wszystkich bardziej zaawansowanych o pomoc. By nie stracić motywacji, podstawkę robił będę równorzędnie. Wątek ten tworzę, gdyż chcę podszkolić (lub bardziej nabyć) umiejętności malowania - chcę w końcu zrobić jakąś dioramkę z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Grzesiek - Wielki Brat patrzy. Kończ te poczynań projekty. Z malowaniem figsów ci nie pomogę bo za słaby jestem, ale popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi