rvlt_n616 Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 Witam, poszukuję modelu Renault Laguna II. Czy ktoś słyszał lub widział taki model? Zależy mi na takim. Zapewne umieściłem temat w złej zakładce za co z góry przepraszam i wyjaśniam że nie wiedziałem gdzie umieścić takie zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Niestety niema tego modelu w żadnej skali jedynie Laguna I w 1:18 firmy Otto-models lub najnowsza Laguna: http://www.littlebolide.com/images/zproduits_v2/75/75381_01.jpg 1:18 firmy Norev lub http://www.modele-metalowe.pl/45/8344/Renault-Laguna-coupe-blanc-2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2012 Szkoda bardzo :( Miałem plan aby sobie taką miniaturkę własnej roboty wpakować do prawdziwej Laguny... Taki gotowy to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekII Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Nic tylko lagunę na nowszą zmienić ;) Sam takowego modelu szukałem kilka miesiący temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2012 Lagune na nowszą... hehe. I tak się udało że jest II a nie I. O III niema co myśleć, za droga hehe. Myśle że jak wstawię za szybę model Laguny III to będzie też dobrze, jedna rodzina w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Lagune na nowszą... hehe. I tak się udało że jest II a nie I. O III niema co myśleć, za droga hehe. Myśle że jak wstawię za szybę model Laguny III to będzie też dobrze, jedna rodzina w sumie. O ile wizualnie III jest może ładniejsza,o tyle środek jest spartolony według mnie.Osobiście bym nie zamienił mojej "czarnej,francuskiej spierdoliny nr.II" na nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2012 Spier... eee to nie prawda że się psują... a napewno nie bardziej niż inne samochody. Moim zdaniem, jako posiadacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Luśki psują się jak każde inne wozy. Ale za to na parkingu przed blokiem, w morzu paskuów, innych VW i Audi, moja Luśka II Initiale Paris 1.9 dCi jest jedną z najładniejszych pań na 4 rolkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Spier... eee to nie prawda że się psują... a napewno nie bardziej niż inne samochody. Moim zdaniem, jako posiadacza Jak najbardziej się z tym zgadzam.Części są jakby nawet tańsze.L2 Expression,1.8 benzyna,czarny metalik,się pochwalę,ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Co Renia to Renia, sam kiedyś -- kiedy to bylo ?? miałem 9-tkę Aliance w wersji USA . To była milutka francuzeczka , ehh Kiedyś sam Komendant I SzW. się wkurzył że pracownik ma ładniejsze auto od niego on miał Cinquecento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Bo wszystkie samochody się psują poza niemieckimi one mają tylko "usterki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasqs Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Bo wszystkie samochody się psują poza niemieckimi one mają tylko "usterki" Hehehe, dobre ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi